Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1200g2339kcal224.3g0g161.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g154.9g2g10g
Porkkana 500g163kcal3.1g27.8g1g12.7g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g24g16kcal1.8g2.2g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl400g1428kcal8g12g151.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11484g10548kcal524.8g489.2g701.8g82.2g
Valittu annoskoko5742g5274kcal262.4g244.6g350.9g41.1g
Annoskoko puolitettuna2871g2637kcal131.2g122.3g175.5g20.6g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402