Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee350g683kcal65.4g0g47.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%70g91kcal2.1g1.4g9.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Katkarapu pienet (pirkka)53g35kcal7.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1673kcal153.6g12.8g113.8g3.8g
Valittu annoskoko578g837kcal76.8g6.4g56.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna289g418kcal38.4g3.2g28.5g1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551