Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g88g12kcal1.7g0.3g0.4g1.1g
Lohifilee175g341kcal32.7g0g23.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow292g58kcal8.7g5.8g0g7.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g18g112kcal0.2g0.5g12.4g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1159g1186kcal86.6g13.2g88.6g16.8g
Valittu annoskoko579g593kcal43.3g6.6g44.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna290g297kcal21.7g3.3g22.2g4.2g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.1g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192