Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska3400g2584kcal588.2g0g23.8g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl400g2880kcal0g0.8g320g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g38g2g2g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 600g411kcal1.9g3.6g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)800g640kcal8g36g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g15269kcal1209.8g156.8g1019.6g4g
Valittu annoskoko5908g7634kcal604.9g78.4g509.8g2g
Annoskoko puolitettuna2954g3817kcal302.5g39.2g254.9g1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888