Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska3407g2589kcal589.4g0g23.8g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl401g2886kcal0g0.8g320.6g0g
Oliiviöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g38.1g2g2g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 601g412kcal1.9g3.6g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)802g641kcal8g36.1g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g15299kcal1212.2g157.2g1021.4g4g
Valittu annoskoko5920g7650kcal606.1g78.6g510.7g2g
Annoskoko puolitettuna2960g3825kcal303.1g39.3g255.4g1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888