Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g900g126kcal17.1g3.6g4.5g11.7g
Lohifilee1799g3508kcal336.4g0g242.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2999g600kcal90g60g0g75g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g180g1151kcal2g5.4g127.7g0g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11916g12202kcal891g138g912.2g173.4g
Valittu annoskoko5958g6101kcal445.5g69g456.1g86.7g
Annoskoko puolitettuna2979g3051kcal222.8g34.5g228.1g43.4g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192