Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile4208g3030kcal681.8g164.1g29.5g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1403g772kcal43.5g89.8g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g105g415kcal3.2g21g35.8g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g35g34kcal0.5g8.8g0.1g3.7g
Timjami 2.1g5.9kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Ruohosipuli 140g32kcal1.9g2.4g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11928g8816kcal1469.4g622.4g189.8g18.2g
Valittu annoskoko5964g4408kcal734.7g311.2g94.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna2982g2204kcal367.4g155.6g47.5g4.6g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136