Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g35g117kcal7.7g0.1g9.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)56g37kcal8.4g0g0.4g0g
Sipuli, kokonainen 50g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 225g174kcal3.8g36g0.4g2.2g
Lohi141g233kcal23.5g0g15.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g113g68kcal3.6g8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g1273kcal94.8g91g56.8g4.8g
Valittu annoskoko597g637kcal47.4g45.5g28.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna299g318kcal23.7g22.8g14.2g1.2g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274