Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile4.7g3.4kcal0.8g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal1.6g0.6g0g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.8g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.2g0g0g
Arvot/100g100g74kcal12.1g4.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136