Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee38g73kcal7g0g5.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%7.5g10kcal0.2g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)5.6g3.7kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g179kcal16.2g1.2g12.2g0.4g
Valittu annoskoko62g90kcal8.1g0.6g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal4.1g0.3g3.1g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.1g1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551