Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Lohifilee19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow31g6.2kcal0.9g0.6g0g0.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.9g12kcal0g0.1g1.3g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g127kcal9.2g1.4g9.2g1.8g
Valittu annoskoko62g64kcal4.6g0.7g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal2.3g0.4g2.3g0.5g
Arvot/100g100g102kcal7.4g1.1g7.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192