Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile441g318kcal71.4g17.2g3.1g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g147g81kcal4.6g9.4g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g11g43kcal0.3g2.2g3.7g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g3.7g3.6kcal0.1g0.9g0g0.4g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 15g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g924kcal154g65.2g19.6g2g
Valittu annoskoko625g462kcal77g32.6g9.8g1g
Annoskoko puolitettuna313g231kcal38.5g16.3g4.9g0.5g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136