Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g94g13kcal1.8g0.4g0.5g1.2g
Lohifilee189g368kcal35.3g0g25.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow315g63kcal9.4g6.3g0g7.9g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g19g121kcal0.2g0.6g13.4g0g
Oliiviöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1280kcal93.4g14.6g95.8g18.2g
Valittu annoskoko625g640kcal46.7g7.3g47.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna313g320kcal23.4g3.7g24g4.6g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192