Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha182g231kcal39.3g0g8.2g0g
Voi 40% rasvaa 18g68kcal0.3g0.4g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.5g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 291g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g33g92kcal4.6g0.3g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g856kcal91.8g13.6g47.6g5.4g
Valittu annoskoko625g428kcal45.9g6.8g23.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g214kcal23g3.4g11.9g1.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585