Lohikeitto

Laita noin litra vettä kiehumaan, lisää kuutioiksi pilkottu lohifilee (n.300-400 g) kiehumaan.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Anna kalan kiehua hetken, lisää sitten n. 300-400 g perunasipulisekoitusta joukkoon kiehumaan.

Anna kiehua hetken, lisää sitten ruokakermaa 2 dl, ja lopuksi tilliä reilusti.

Anna hautua vielä jonkin aikaa, mausta tarpeen mukaan vielä suolalla ja mustapippurilla.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli tuore3.4g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%67g107kcal1.8g1.8g10g0g
Rainbow perunasipulisekoitus117g76kcal1.9g17.5g0.1g1.6g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee117g227kcal21.8g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1273g821kcal51.2g38.6g51.6g3.4g
Valittu annoskoko637g411kcal25.6g19.3g25.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna318g205kcal12.8g9.7g12.9g0.9g
Arvot/100g100g65kcal4g3g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31481