Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2221g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1333g2599kcal249.2g0g179.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1111g846kcal20.9g172.2g2.2g11.1g
Porkkana 555g182kcal3.4g30.9g1.1g14.2g
Palsternakka 333g212kcal1.7g39.3g1.3g15g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g27g17kcal2g2.4g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl444g1586kcal8.9g13.3g168.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g324kcal0.4g0.4g35.5g0g
Tilli, tuore 44g13kcal1.6g0.4g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12760g11720kcal582.8g543.4g779.6g91.4g
Valittu annoskoko6380g5860kcal291.4g271.7g389.8g45.7g
Annoskoko puolitettuna3190g2930kcal145.7g135.9g194.9g22.9g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402