Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile451g325kcal73g17.6g3.2g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g150g83kcal4.7g9.6g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g11g44kcal0.3g2.3g3.8g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g3.8g3.6kcal0.1g0.9g0g0.4g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g944kcal157.4g66.8g20.2g2g
Valittu annoskoko639g472kcal78.7g33.4g10.1g1g
Annoskoko puolitettuna320g236kcal39.4g16.7g5.1g0.5g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136