Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha187g238kcal40.5g0g8.4g0g
Voi 40% rasvaa 19g70kcal0.4g0.4g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g34g94kcal4.7g0.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g881kcal94.6g13.8g48.8g5.6g
Valittu annoskoko643g441kcal47.3g6.9g24.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna322g220kcal23.7g3.5g12.2g1.4g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585