Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g3.9g13kcal0.9g0g1.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)6.3g4.1kcal0.9g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 25g19kcal0.4g4g0g0.2g
Lohi16g26kcal2.6g0g1.7g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g13g7.5kcal0.4g0.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g141kcal10.4g10.2g6g0.4g
Valittu annoskoko66g71kcal5.2g5.1g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g35kcal2.6g2.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g107kcal7.8g7.7g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274