Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g100g14kcal1.9g0.4g0.5g1.3g
Lohifilee200g390kcal37.4g0g27g0g
Parsakaali pakaste Rainbow333g67kcal10g6.7g0g8.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g20g128kcal0.2g0.6g14.2g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1324g1356kcal99g15.4g101.4g19.2g
Valittu annoskoko662g678kcal49.5g7.7g50.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna331g339kcal24.8g3.9g25.4g4.8g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192