Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1000g140kcal19g4g5g13g
Lohifilee1999g3898kcal373.8g0g269.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow3332g666kcal99.9g66.6g0g83.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g200g1279kcal2.2g6g141.9g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13240g13558kcal989.8g153.2g1013.6g192.6g
Valittu annoskoko6620g6779kcal494.9g76.6g506.8g96.3g
Annoskoko puolitettuna3310g3390kcal247.5g38.3g253.4g48.2g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192