Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g39g130kcal8.5g0.1g10.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)63g41kcal9.4g0g0.4g0g
Sipuli, kokonainen 50g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.2g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 250g194kcal4.2g40g0.5g2.5g
Lohi156g259kcal26.1g0g17.2g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g125g75kcal4g8.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g1415kcal105.2g101g63g5.4g
Valittu annoskoko664g707kcal52.6g50.5g31.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna332g354kcal26.3g25.3g15.8g1.4g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274