Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska3833g2913kcal663.1g0g26.8g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl451g3247kcal0g0.9g360.7g0g
Oliiviöljy 122g1077kcal0g0g121.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka226g185kcal7.7g42.8g2.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 676g464kcal2.1g4.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)902g722kcal9g40.6g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g17212kcal1363.8g176.8g1149.2g4.6g
Valittu annoskoko6660g8606kcal681.9g88.4g574.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna3330g4303kcal341g44.2g287.3g1.2g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888