Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile4800g3456kcal777.6g187.2g33.6g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1600g880kcal49.6g102.4g32g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g120g473kcal3.6g24g40.8g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g40g39kcal0.6g10g0.1g4.2g
Timjami 2.4g6.8kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13605g10056kcal1675.8g709.8g216.4g20.6g
Valittu annoskoko6802g5028kcal837.9g354.9g108.2g10.3g
Annoskoko puolitettuna3401g2514kcal419g177.5g54.1g5.2g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136