Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile4810g3463kcal779.2g187.6g33.7g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1603g882kcal49.7g102.6g32.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.1g0.5g1.4g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g120g474kcal3.6g24g40.9g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g40g39kcal0.6g10g0.1g4.2g
Timjami 2.4g6.8kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g10076kcal1679.2g711.2g217g20.6g
Valittu annoskoko6816g5038kcal839.6g355.6g108.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna3408g2519kcal419.8g177.8g54.3g5.2g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136