Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lohifilee2.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow3.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g16kcal1g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.5g1.3g7.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192