Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha208g264kcal45g0g9.4g0g
Voi 40% rasvaa 21g78kcal0.4g0.4g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g38g105kcal5.2g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g979kcal105g15.2g54.6g6.2g
Valittu annoskoko715g490kcal52.5g7.6g27.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna358g245kcal26.3g3.8g13.7g1.6g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585