Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g150g195kcal31.5g0g7.5g0g
Lanttu113g28kcal1.1g5.2g0.3g2g
Peruna, keskikokoinen 60g255g153kcal3.8g33.1g0.3g2.3g
Porkkana 143g47kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g1200kcal75.6g96g54.4g17g
Valittu annoskoko716g600kcal37.8g48g27.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna358g300kcal18.9g24g13.6g4.3g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319