Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee150g293kcal28g0g20.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.1g1.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl50g179kcal1g1.5g19g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1436g1319kcal65.6g61.2g87.4g10.2g
Valittu annoskoko718g660kcal32.8g30.6g43.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna359g330kcal16.4g15.3g21.9g2.6g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402