Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee44g85kcal8.2g0g5.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%8.7g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)6.6g4.3kcal1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g209kcal19.4g1.6g14g0.4g
Valittu annoskoko72g105kcal9.7g0.8g7g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g52kcal4.9g0.4g3.5g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.5g1.1g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551