Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g4.4g15kcal1g0g1.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)7g4.6kcal1.1g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 28g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Lohi18g29kcal2.9g0g1.9g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g14g8.4kcal0.4g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g159kcal11.8g11.4g7g0.6g
Valittu annoskoko75g80kcal5.9g5.7g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g40kcal3g2.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274