Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee450g878kcal84.1g0g60.7g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%90g117kcal2.7g1.8g11.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Katkarapu pienet (pirkka)68g45kcal10.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g2151kcal197.4g16.6g146.4g4.8g
Valittu annoskoko743g1076kcal98.7g8.3g73.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna371g538kcal49.4g4.2g36.6g1.2g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551