Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g112g16kcal2.1g0.4g0.6g1.5g
Lohifilee225g439kcal42.1g0g30.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow375g75kcal11.2g7.5g0g9.4g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g23g144kcal0.2g0.7g16g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1489g1525kcal111.2g17.2g114.2g21.8g
Valittu annoskoko745g763kcal55.6g8.6g57.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna372g381kcal27.8g4.3g28.6g5.5g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192