Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile526g379kcal85.2g20.5g3.7g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g175g96kcal5.4g11.2g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g13g52kcal0.4g2.6g4.5g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g4.4g4.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g1102kcal183.4g77.8g23.8g2.4g
Valittu annoskoko746g551kcal91.7g38.9g11.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna373g276kcal45.9g19.5g6g0.6g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136