Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2666g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1599g3119kcal299.1g0g215.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1333g1015kcal25.1g206.6g2.7g13.3g
Porkkana 666g218kcal4.1g37.1g1.3g17g
Palsternakka 400g254kcal2g47.2g1.6g18g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g32g21kcal2.4g2.9g0.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl533g1903kcal10.7g16g202.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g389kcal0.5g0.5g42.7g0g
Tilli, tuore 53g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15312g14064kcal699.8g652.4g936g109.6g
Valittu annoskoko7656g7032kcal349.9g326.2g468g54.8g
Annoskoko puolitettuna3828g3516kcal175g163.1g234g27.4g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402