Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile5411g3896kcal876.5g211g37.9g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1804g992kcal55.9g115.4g36.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g135g533kcal4.1g27.1g46g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g45g44kcal0.7g11.3g0.1g4.8g
Timjami 2.7g7.6kcal0.2g0.7g0.2g1g
Ruohosipuli 180g41kcal2.5g3.1g1.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g11335kcal1889g800.4g243.8g23.4g
Valittu annoskoko7668g5668kcal944.5g400.2g121.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna3834g2834kcal472.3g200.1g61g5.9g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136