Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g12g1.7kcal0.2g0g0.1g0.2g
Lohifilee24g46kcal4.4g0g3.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow39g7.9kcal1.2g0.8g0g1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.4g15kcal0g0.1g1.7g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal11.6g1.8g12.2g2.4g
Valittu annoskoko78g80kcal5.8g0.9g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2.9g0.5g3.1g0.6g
Arvot/100g100g102kcal7.4g1.2g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192