Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha23g29kcal4.9g0g1g0g
Voi 40% rasvaa 2.3g8.5kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g4.1g12kcal0.6g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g107kcal11.4g1.4g5.8g0.6g
Valittu annoskoko78g54kcal5.7g0.7g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.9g0.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7.3g0.9g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585