Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g16g21kcal3.4g0g0.8g0g
Lanttu12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.6g0g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g131kcal8.2g10.6g5.6g2g
Valittu annoskoko78g66kcal4.1g5.3g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2.1g2.7g1.4g0.5g
Arvot/100g100g84kcal5.2g6.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319