Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee17g33kcal3.1g0g2.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana 6.9g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 4.2g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl5.6g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g147kcal7g7g9.4g1.2g
Valittu annoskoko80g73kcal3.5g3.5g4.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g37kcal1.8g1.8g2.4g0.3g
Arvot/100g100g92kcal4.4g4.4g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402