Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4800g9360kcal897.6g0g648g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%960g1248kcal28.8g19.2g124.8g1g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Katkarapu pienet (pirkka)720g475kcal108g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g22944kcal2106.2g176.6g1561.4g51g
Valittu annoskoko7920g11472kcal1053.1g88.3g780.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna3960g5736kcal526.6g44.2g390.4g12.8g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551