Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1199g168kcal22.8g4.8g6g15.6g
Lohifilee2399g4678kcal448.6g0g323.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow3998g800kcal119.9g80g0g99.9g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g240g1535kcal2.6g7.2g170.3g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15888g16270kcal1187.8g184g1216g231g
Valittu annoskoko7944g8135kcal593.9g92g608g115.5g
Annoskoko puolitettuna3972g4068kcal297g46g304g57.8g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192