Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1200g168kcal22.8g4.8g6g15.6g
Lohifilee2400g4680kcal448.8g0g324g0g
Parsakaali pakaste Rainbow4000g800kcal120g80g0g100g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g240g1536kcal2.6g7.2g170.4g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15896g16278kcal1188.4g184g1216.8g231.2g
Valittu annoskoko7948g8139kcal594.2g92g608.4g115.6g
Annoskoko puolitettuna3974g4070kcal297.1g46g304.2g57.8g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192