Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g47g156kcal10.2g0.1g13g0g
Katkarapu pienet (pirkka)75g50kcal11.3g0g0.5g0g
Sipuli, kokonainen 50g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.3g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 300g232kcal5g48.1g0.6g3g
Lohi188g311kcal31.3g0g20.6g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g150g90kcal4.8g10.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1593g1698kcal126.2g121.2g75.6g6.6g
Valittu annoskoko797g849kcal63.1g60.6g37.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna398g425kcal31.6g30.3g18.9g1.7g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274