Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha23g30kcal5.1g0g1.1g0g
Voi 40% rasvaa 2.3g8.8kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g4.2g12kcal0.6g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g110kcal12g1.6g6.2g0.6g
Valittu annoskoko80g55kcal6g0.8g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g28kcal3g0.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g69kcal7.5g1g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585