Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha2332g2962kcal503.7g0g104.9g0g
Voi 40% rasvaa 233g875kcal4.4g4.7g94.8g0g
Sipuli (kuorittu)1166g315kcal15.2g56g2.3g19.8g
Mustapippuri 56g157kcal6.1g21.4g1.8g14.8g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3731g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g420g1175kcal58.8g3.8g100.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16016g10967kcal1176.4g171.8g609g69.2g
Valittu annoskoko8008g5483kcal588.2g85.9g304.5g34.6g
Annoskoko puolitettuna4004g2742kcal294.1g43g152.3g17.3g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585