Lihakeitto

Keitäliha kypsäksi ja paloittele
pilko kasvikset ja pistä pataan ja kypsennä
mausta lopuksi suolaalla ja pippurilla.

Make79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa5g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)100g82kcal1.8g17.6g0.1g1g
Purjosipuli83g16kcal1.5g2g0.2g1.8g
Lanttu100g25kcal1g4.6g0.3g1.8g
Keittoliha naudan lavasta115g173kcal23g0g9.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1607g629kcal56.4g55.4g19.8g11.8g
Valittu annoskoko803g315kcal28.2g27.7g9.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna402g157kcal14.1g13.9g5g3g
Arvot/100g100g39kcal3.5g3.4g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32899