Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g13g1.7kcal0.2g0g0.1g0.2g
Lohifilee25g49kcal4.7g0g3.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow42g8.3kcal1.2g0.8g0g1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.5g16kcal0g0.1g1.8g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g169kcal12.2g1.8g12.8g2.4g
Valittu annoskoko83g85kcal6.1g0.9g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g42kcal3.1g0.5g3.2g0.6g
Arvot/100g100g102kcal7.4g1.1g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192