Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g4.8g16kcal1.1g0g1.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)7.8g5.2kcal1.2g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 31g24kcal0.5g5g0.1g0.3g
Lohi20g32kcal3.3g0g2.1g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g16g9kcal0.5g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g177kcal13.4g12.6g8g0.6g
Valittu annoskoko83g89kcal6.7g6.3g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g44kcal3.4g3.2g2g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.1g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274