Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g125g18kcal2.4g0.5g0.6g1.6g
Lohifilee250g487kcal46.7g0g33.7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow417g83kcal12.5g8.3g0g10.4g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g25g160kcal0.3g0.7g17.7g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g1695kcal123.8g19g126.4g24g
Valittu annoskoko828g847kcal61.9g9.5g63.2g12g
Annoskoko puolitettuna414g424kcal31g4.8g31.6g6g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.1g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192